Autokosmetika Autosmart je co se týká kvality versus ceny neporazitelná.
Žádná jiná společnost nemá tak rozsáhlé znalosti specializované na čistící požadavky automobilového průmyslu.

Autosmart výrobky jsou vyráběné pod přísnou kontrolou kvality řízení ve výrobě ve Velké Británii. Závazek ke kvalitě je podpořený certifikací podle mezinárodní normy kvality ISO 9001. Autosmart klade důraz na ochranu životního prostředí, všechny produkty jsou certifikované podle ISO 14001. Výrobky a výrobní procesy jsou v souladu se všemi platnými právními předpisy a jsou podporována opatření na snížení vlivu na životní prostředí.                                                                                                                                                                                  



UŠETŘETE AŽ 50% NA NÁKLADECH - Autosmart nabízí širokou škálu produktů a služeb, které pomohou našim zákazníkům ušetřit peníze a čas.
Naše unikátní doručovací služby čisticích prostředků zajistí, že nemusíte platit za drahé množstevní balení, ale můžete koupit tolik, kolik potřebujete.
Autokosmetika AUTOSMART nabízí více než 300 produktů. Právě proto dokážeme vybavit každou myčku - servis - showroom - úklidovou společnost vším co potřebuje ke správnému chodu a tím pádem nemusíte odebírat produkty od různých dodavatelů a přemýšlet nad tím co třeba od koho objednat.

Zákazníci pocházejí z celé řady průmyslových odvětví, včetně autosalonů, prodejců automobilů, dopravců, společností zabývajících se pronájmem vozidel, autoservisů, zemědělských dealerů, provozovatelů autokarů a autobusů, nájemců a stavebních konstrukcí a zpracovatelů potravin.

Autosmart jedinečný systém doplňování čisticích prostředků znamená, že zákazníci nakupují tolik nebo jen málo čistícího prostředku, jak potřebují, ušetří drahé náklady na balení a pomáhají šetřit životní prostředí.

Kombinujte toto s naší bezkonkurenční nabídkou produktů a uvidíte, proč je autokosmetika Autosmart lídrem na světovém trhu.